”Ruskenaksjon” uke 19/2017

Tiden er inne for å fjerne papir, rask og rusk og småavfall fra nærmiljø, samt langs kommunale veier og gater. Borettslag, velforeninger, barnehager og skoler oppfordres til å gjøre en jobb i nærmiljøet!

Sekker kan hentes hos Driftsavdelingen til Skedsmo kommune i Leiraveien 7 fra og med uke 16.
Vi har åpent mandag – torsdag kl. 7.00-14.30 og fredag kl. 7.00-13.00.

Aksjonsdager i uke 19:
  • Skedsmokorset/Leirsund mandag 8. mai. Hentes tirsdag.
  • Strømmen /Skjetten tirsdag 9. mai. Hentes onsdag.
  • Lillestrøm/kjeller onsdag 10. mai. Hentes torsdag.
Spørsmål kan rettes til serviceavdelingen v/Svein F. Johansen,  telefon 64 84 16 33 eller mobil 90 19 86 51

Åpningstider og priser til Skedsmo Gjenvinningsstasjon finner du på ROAFs hjemmesider, eventuelt kan du ringe dem på 07623.

Med felles innsats skal vi gjøre kommunen fin til 17. mai!

NB! Aksjonen  gjelder IKKE  RYDDING AV PRIVAT  AVFALL som løv og kvist fra hus og hage, kjeller og rydding i boden. Dette må beboerne selv levere på Skedsmo Gjenvinningsstasjon (ROAF).