Tilrettelagt fritid

Besøksadresse

Landskronaveien 513, 2013 Skjetten

Kontaktperson (leder tilrettelagt fritid)

Inger Kristin Nyholt ingnyh@skedsmo.kommune.no

Vårt gruppetilbud for mennesker med nedsatt funksjonsevne foregår på kveldstid og utformes etter ønsker og behov hos de som deltar. Hver gruppe har derfor et vidt spekter av aktiviteter.

Vi har grupper for gutter, jenter eller for begge kjønn. Det søkes om plass, og opptak skjer kontinuerlig avhengig av gruppesammensetning, kapasitet og ressurser.

Aktiv på dagtid

Aktiv på dagtid er et tilbud til stønadsmottagere (arbeidsledige, sykemeldte, uføre) om å trene sammen med andre til en svært lav, årlig sum. I Skedsmo driftes dette av Nedre Romerike Handikapidrettslag. Saltrening, svømming og stavgang er årets tilbud.


Tirsdag: kl. 11–12, Skedsmohallen
Torsdag: kl. 14–16, Volla svømmehall

Arrangementer ledet av fritidskontakter

Juleball, Vårball og Sommerferie for voksne med psykisk utviklingshemming. Ta kontakt om du ønsker innbydelse.

Kulturkafeen

Kulturkafeen er et uforpliktende samlingssted for psykisk utviklingshemmede og deres ledsagere. Besøkende er selv med på å bestemme hva som skal skje. Aktivitetene foregår i egne lokaler eller ute på ulike fritidstilbud, restauranter og lignende.


Torsdag: 18–21, Kurlandsveien 30, Løvenstad

JollyFriday

Et fest og møtested for unge med lettere utviklingsforstyrrelser. Her er discotek, rå dataspill-avdeling, biljard, airhockey, film, kiosksalg, konkurranser, m.m. Ved behov tar gjestene med egen ledsager.


Arrangeres den første fredagen i hver måned fra klokken 18–22. 

Andre tilrettelagte fritidstilbud

Det finnes langt flere tilrettelagte fritidstilbud enn hva som her er nevnt.  Kultursektoren gir årlig ut en brosjyre over det som finnes i nærområdet for mennesker med nedsatt funksjonsevne, det være seg utviklingsforstyrrelser, bevegelseshemminger eller psykiske lidelser. Kontakt kultursektoren for nærmere opplysninger.

Fant du det du lette etter?

Takk, så bra! Hva lette du etter?

Beklager, det vil vi gjøre noe med. Hva lette du etter?

Vi bruker denne informasjonen til å lage bedre innhold og tjenester, men vi svarer ikke på disse tilbakemeldingene.
Skriv derfor ikke personlig informasjon som navn, e-post eller mobilnummer. Ønsker du svar anbefaler vi at du bruker kontaktskjemaet vårt.