Hopp til hovedinnholdet

Den kulturelle spaserstokken

Nye tilbud

Er du interessert i å vite mer om de nye tilbudene våre, teater og tegning/maling, kan du kontakte koordinator for Den kulturelle spaserstokken ,Liv Karin Bruer på mobil 415 23 381 eller e-post livkb@skedsmo.kommune.no

Teater

I teatergruppen er det skuespiller og regissør Liv Hege Nylund fra Lillestrøm og koreograf Gro Lystad fra Asker som går sammen og starter teateraktivitet som vil passe for alle, både for de som har litt erfaring fra revy/teater og for de som ikke har vært med på dette tidligere.

Aktiviteten vil inkludere mange forskjellige uttrykk og øvelser.  Hvis man ønsker, kan de også fremføres på en scene.

Teatergruppen vil ha faste treff på dagtid onsdager på kulturpubens lokaler i Lillestrøm, ukentlig eller hver fjortende dag.

Her får man beveget seg, trent hukommelsen og hatt det veldig moro. Vi ønsker folk opp fra sofaen og inn på scenen!

Tegning og maling

Etablering av en kunstgruppe som ønsker å møtes for å tegne og male er nå i gang. Det er hittil tolv interesserte som har meldt ønske om deltakelse. Møtestedet vil bli i Skedsmo kunstforenings atelier i Brogata 2, Lillestrøm, 2. etg. Dette blir på dagtid, mest sannsynlig på torsdager, enten hver uke eller hver fjortende dag. 

Tilbudet gjelder både for nybegynnere og for de som har malt litt. Poenget er å møte andre med samme interesse, utveksle idéer og lære av hverandre. Enkelte dager vil det også bli tilbudt profesjonell veiledning

Program

Alle arrangementer og konserter har fri entré og er åpne for alle.

Program for høsten kommer i august.

Andre tiltak

Musikk- og aktivitetsgrupper
Musikk, sang og bevegelse på institusjonenes avdelinger hver uke. 
Ledet av musikkterapeut Gisela Fischer Aasheim på Libos, Stalsberg, Åråsveien og Skedsmotun.

Klokkeklovnene
Klokkeklovnene er en organisasjon av profesjonelle klovner som blant annet har demensomsorg som spesialfelt. De er også en del av Sykehusklovnene, som besøker barn på sykehus.

Klokkeklovnene har hatt engasjement rundt på Skedsmos eldreinstitusjoner i flere år.

Leseombud
Det er stadig behov for frivillige som kan komme og lese på institusjonene og omsorgsboligene. 

Interesserte kan ta kontakt med koordinator for Den kulturelle spaserstokken Liv Karin Bruer på mobil 415 23 381 eller e-post livkb@skedsmo.kommune.no

Skedsmo seniorkor
- et tilbud til hjemmeboende pensjonister som ønsker å synge i kor hvor man kan møtes på dagtid. Koret ble etablert i oktober 2011 og har over 50 medlemmer.

Øvelse hver mandag mellom kl. 11.00 og 13.00 i Skedsmo musikk- og kulturskoles lokaler i Lillestrøm. Dirigent er Charlotte Wilhelmsen. 
Nye medlemmer ønskes velkommen!