Hvordan bruke postlisten

Tilbake til postlistesøk

Merk at postlisten ikke inneholder korrespondanse som i all hovedsak inneholder taushetsbelagte opplysninger (for eksempel helsearkiver).

Enkelt datosøk

Velg en dato i kalenderen og trykk ”Søk” for å få opp resultater fra aktuell dato. Søkeresultatet presenteres i fanene Inngående og Utgående dokumenter. Klikk på en tittel for å se mer informasjon om dokumentet. Dersom dokumentet er offentlig vil det ligge tilgjengelig som vedlegg.

Intervallsøk på dato

Velg "fra-dato" og "til-dato" i kalenderen. Skriv inn ett eller flere søkeord i feltet ”Dokument-tittel”. Søkeresultatet presenteres i fanene "Inngående" og "Utgående" dokumenter. Klikk på en tittel for å se mer informasjon om dokumentet. Dersom dokumentet er offentlig vil det ligge tilgjengelig som vedlegg.

Be om Innsyn

Dersom dokumentet er unntatt offentlighet, kan du be om innsyn i dokumentet ved å klikke på linken "Skjema for søknad om innsyn". Fyll ut og send inn innsynsbegjæringen. Den vil bli behandlet av saksbehandler og du får ett svar tilbake.

Innsyn i byggesaker

Det er egen innsynsløsning for byggesaker, hvor du kan hente ut dokumenter i pågående byggesaker.

Postlistearkiv

Ønsker du å se postlister fra før 1. desember 2014, se postlistearkivet.

Fant du det du lette etter?

Takk, så bra! Hva lette du etter?

Beklager, det vil vi gjøre noe med. Hva lette du etter?

Vi bruker denne informasjonen til å lage bedre innhold og tjenester, men vi svarer ikke på disse tilbakemeldingene.
Skriv derfor ikke personlig informasjon som navn, e-post eller mobilnummer. Ønsker du svar anbefaler vi at du bruker kontaktskjemaet vårt.