Pressekontakt

Har du generelle spørsmål om kommunen kan du kontakte kommunikasjonsrådgiver Stig Ervland på telefon 950 40 443, eller e-post: stige@skedsmo.kommune.no

Gjelder det spørsmål om konkrete og dagsaktuelle saker, er det nærmeste leder som uttaler seg.

Kommunevåpen til Skedsmo består av 3 hester i kappløp, og henspeiler på opprinnelsen til navnet Skedsmo, som var ”skeid”, og som betyr kappløp med hest. Dette foregikk i Skedsmo på en mo, der Skedsmo kirke ligger i dag, og derav navnet Skedsmo.

Kommunevåpen
}

Bruk av kommunevåpen og logo kan bare skje etter tillatelse av Skedsmo kommune og i henhold til de heraldiske reglene for bruk av kommunevåpenet.

For tillatelse til bruk, kontakt kultursektoren v/Lasse Rune Eriksen på telefon: 66 93 81 91, eller e-post: laseri@skedsmo.kommune.no.

Logo Skedsmo kommune
}