Bysykkelordningen

Bysyklene plasseres ut 1. april. Endringer av året: Gratis bruk av sykkelen i 1 time (fra 30 min i fjor). Årskort koster nå 50 kr (redusert fra 100 kr i fjor). 

På www.bysykkel.org kan du kjøpe tilgang, lese mer om bysyklene og hvordan du kan bruke disse. 

Pris

Prisen er ti kroner for et tredagerskort, eller femti kroner for et årsabonnement.

Min konto

Ta godt vare på sesongkortet og innloggingsdetaljer til "Min konto" da disse også gjelder for neste sesong. Abonnementet ditt begynner å løpe automatisk for en ny sesong fra ca. 1. april, dersom du ikke sier opp tjenesten før 1. mars.

App

Du kan laste ned appen ”AllBikesNow” for android  eller iphone .

Kontakt

Hvis du har spørsmål om bysykkel, kontakter du kundesenteret på:

Om bysykkelordningen

Bysykkelordningen i Lillestrøm ble åpnet 24.juni 2013. Bysykkelen er et populært tiltak og man jobber for at det skal bli enda bedre hvert år. Vi satser på enklere innloggingsrutiner og tilbyr årskort til hotellene og til store arbeidsplasser for bruk til gjester og ansatte. 

50 bysykler er tilgjengelige for publikum. Syklene er fordelt på fem sykkelstativer og disse finner du ved Lillestrøm stasjon, Thon hotell Arena, Torvgata, Stortorget og Åråsen stadion.


Det er vedtatt å etablere en ny bysykkelstasjon på Kjeller ved Kunnskapens hus. Vi håper den kommer i drift i 2017 - den vil ha 20 plasser og 10 sykler.

Hele bysykkelordningen er utvidet med tre år og skal nå vare fram til 2027.

Fant du det du lette etter?