Kvartal 10 - varsel om oppstart av planarbeid og forhandling om utbyggingsavtale

Planleggingens formål er å regulere området til kombinert formål for vei, bolig, forretning, bevertning, kontor, offentlig og privat tjenesteyting.

Området er på ca. 18200 m2 og er i kommuneplanens arealdel disponert til sentrumsformål, og regulert til bolig, frittliggende småhus, kontor, forretning, offentlig bebyggelse, allmennyttig formål og kjørevei.

Opplysninger om planarbeidet kan fås ved henvendelse til Dark arkitekter v/ Stian Kvil, 41204401.

Naboer og grunneiere blir varslet direkte.

Merknader og synspunkter som kan ha betydning for planarbeidet kan sendes til:

Dark arkitekter AS, postboks 457 Skøyen, 0213 OSLO eller til stian@dark.no  med kopi til

Skedsmo kommune, Planavdelingen, postboks 313, 2001 Lillestrøm, eller postmottak@skedsmo.kommune.no  innen 24.12.2016.

Vi bruker denne informasjonen til å lage bedre innhold og tjenester, men vi svarer ikke på disse tilbakemeldingene.
Skriv derfor ikke personlig informasjon som navn, e-post eller mobilnummer. Ønsker du svar anbefaler vi at du bruker kontaktskjemaet vårt.