Resultatet fra innbyggerundersøkelsen

Nå kan du se resultatet av Innbyggerundersøkelsen om kommunesammenslåing som ble gjennomført i Skedsmo på forsommeren.

Undersøkelsen viser bl.a at 2 av 3 ønsker å slå seg sammen med Lørenskog og Rælingen, hvis kommunesammenslåing blir aktuelt. Undersøkelsen viste også at 43 % går inn for en storkommune på Nedre Romerike, hvis kommunesammenslåing blir aktuelt. Videre synes 3 av 10 at dagens kommunegrenser er viktige, mens 5 av 10 synes dagens kommunegrenser er uviktige.


Se utdrag fra undersøkelsen (tid1:42):

Undersøkelsen viser også at innbyggere i bl.a Sørum og Fet er brukere av Skedsmo/Lillestrøm både når det gjelder handel og kultur og Skedsmo/Lillestrøm står her frem som et regionssenter.


Resultatet av undersøkelsen skal være en del av beslutningsgrunnlaget når kommunestyret, den 9. september, skal avgjøre om Skedsmo skal jobbe videre med konkrete sammenslåingsalternativ.


Her kan du laste ned hele undersøkelsen (pdf)


Undersøkelsen er en del av et samarbeid mellom Skedsmo, Fet, Sørum og Gjerdrum, som kjører samme type undersøkelse. Det ligger ingen føringer i dette på at de samarbeidene kommunene skal slå seg sammen.

Fant du det du lette etter?

Takk, så bra! Hva lette du etter?

Beklager, det vil vi gjøre noe med. Hva lette du etter?

Vi bruker denne informasjonen til å lage bedre innhold og tjenester, men vi svarer ikke på disse tilbakemeldingene.
Skriv derfor ikke personlig informasjon som navn, e-post eller mobilnummer. Ønsker du svar anbefaler vi at du bruker kontaktskjemaet vårt.