Vi er nå 52.338 innbyggere i Skedsmo

Statistisk sentralbyrå har offentliggjort folketallet pr. 1. oktober 2015. Vi er nå 52.338 innbyggere i Skedsmo, som er en økning på 180 personer i 3. kvartal og 613 siden nyttår.

Vi er fortsatt Norges 14. største kommune og vokser hurtigere enn Sarpsborg og Skien, som er foran oss på statistikken. Vi har den 12 største veksten i antall nye innbyggere, mens den prosentvise veksten gav oss en 64. plass av landets 428 kommuner. Til sammenligning hadde Lørenskog den nest største prosentvise veksten i landet med 1.007 nye innbyggere.

Hvis veksten videreføres ut året, vil veksten ligge endel lavere enn årsprognosen på 950 nye innbyggere.  Årsprognosen er den forventede økningen av innbyggere og som brukes til planlegging av bl.a fremtidig behov for skole- og barnehageplasser.